13 Νοε 2009

ΑΝΙΕΡΕΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ"

Η κολοτούμπα της χρονιάς δεν ήταν η στήριξη του Σαμαρά από τον Αβραμόπουλο. Εκ των πραγμάτων, Ο Mr Nothing έχει μάθει να επιβιώνει με κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι ουσίας στην πολιτκή του σταδιοδρομία (βλ. το περιβήτο ΚΕΠ και τη γκλαμουριά που επεχείρησε να του προσδώσει). Κατά συνέπεια, δεν μου προκάλεσε έκπληξη ότι μέσα σε ένα βράδυ άλλαξε δημοσίως δύο φορές τη στάση του.

Η κολοτούμπα της χρονιάς είναι η έστω και έμμεση στήριξη της Ντόρας από τον Καρατζαφέρη (!!!!) ο οποίος θεωρεί ότι η ΝΔ θα παραμείνει ενωμένη (σ.σ. άρα και το κόμμα του αραγές) μόνο εάν νικήσει η Μπακογιάννη το Σαμαρά. Κάτι τέτοιες ανίερες συμμαχίες είναι που με εκνευρίζουν με δαύτον. Από τη μία ξεσαλώνει εναντίον της Ντόρας, λόγω των γνωστών "ιστορικών θεμάτων" που έχει με την οικογένεια Μητσοτάκη και από την άλλη προπαγανδίζει ουσιαστικά τη διάλυση της ΝΔ εάν βγει ο Σαμαράς, δίνοντας έτσι ηθικές αγάντες στην Ντόρα.
Είναι προφανές ότι ο Καρατζαφέρης θυμήθηκε για λίγο την πολιτική του καταγωγή (Μητσοτακοπαίδι) επειδή είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την περίπτωση που βγει νικητής ο Σαμαράς. Και τούτο επειδή η άντληση ψηφοφόρων, που τόσο έντεχνα πετύχαινε, από τη ΝΔ θα σταματήσει.
Μόνο με τη Ντόρα θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη στρατηγική του, κουράζοντας από δέξια τη ΝΔ και προκαλώντας ηθικοπλαστικά διλήμματα στο Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο. Μόνο έτσι θα έχει λόγο ύπαρξης το κόμμα του. Φαντάζεστε τι ρελάνς περί λαϊκής δεξίας έχει να "φάει" από τον Αντώνη, εάν ο τελευταίος γίνει αρχηγός της ΝΔ;;    ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!!!!

Μην πέφτουμε στην παγίδα του Καρατζαφέρη!

Ψηφίζουμε ανεπηρέαστα, με μόνο γνώμονα το καλό της Πατρίδας και της Παράταξης. Εξάλλου, ας μην ξεχνούν όλοι αυτοί σαν τον Καρατζαφέρη, μέσω ποιού κόμματος βγήκαν στην πολιτική και ποιός χώρος τους ανέδειξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: