3 Οκτ 2009

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Ακούω τις τελευταίες ώρες διάφορα για το εκλογικό αποτέλεσμα, και γίνομαι λήπτης διαφόρων μηνυμάτων. Το συμπέρασμα είναι ότι η άνετη και συντριπτική νίκη του ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε προβληματισμό, αγωνία και εκνευρισμό. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και αναλύσεις, ο Καραμανλής κατατροπώνει συνεχώς το ΓΑΠ και τους υπερφίαλους του ΠΑΣΟΚ, που σε ορισμένες Δημόσιες Υπηρεσίες και Φορείς έχουν αρχίσει από εβδομάδες να μοιράζουν απειλές, καρέκλες, αξιώματα και προσβάσεις.

Αυτό το "δε χρωστάω σε κανέναν" γιατί το λέει και το ξαναλέει ο ΓΑΠ; Ποιό είναι το πρόβλημα; Ποιόν προσπαθεί να πείσει; Μήπως τον εαυτό του; Γιατί οι υπόλοιποι από εμάς δεν είμαστε Αμερικανάκια να περιμένουμε τις "6 o' clock news" για να μορφώσουμε απόψη για τα πράγματα!

Μήπως να θυμίσουμε το γνωστό και μη εξαιρεταίο «George owes us», που εκστόμισε εκνευρισμένος ο περιβόητος  Ντάνιελ Φριντ;
Να θυμίσουμε στους έχοντες μνήμη ψαριού ότι τα συγκεκριμένα λόγια βγήκαν από το στόμα του Αμερικανού όταν ερωτήθη σχετικά με το λόγο καθυστέρησης της αναγνωρίσης των Σκοπίων από τις ΗΠΑ. Και δικαιολόγησε την ατάκα του λέγονας ότι το έκαναν αυτό οι ΗΠΑ, προκειμένου να μην θιγεί πολιτικά ο Γιωργάκης, όταν ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και το οδήγησε στις εκλογές του 2004. 

Κατά τα λοιπά ας συνεχίσουν οι εγκάθετοι να δημιουργούν προβλήματα στη ΝΔ! Ας βάζουν βόμβες στις συγκεντρώσεις, ας καίνε περίπτερα, ας προπυλακίζουν τον κόσμο και ας αφήνουν ελεύθερα τα ΜΜΕ να υποβαθμίζουν με κάθε τρόπο την παντελή απουσία του ΓΑΠ από συνεντεύξεις, διακαναλικές συνδέσεις και debate. Και λέω παντελή γιατί και όταν είναι (πράγμα σπάνιο πλέον) είναι ωσεί παρών. Προσέχει να μη μιλάει πολύ, να μην απαντάει σε καυτές ερωτήσεις και να αποφεύγει την ευθεία αντιπαράθεση, κάνοντας τζόγκινγκ, ακούγωντας μουσική και....ρίχνοντας και κανένα ταξιδάκι κατά America μεριά, δήθεν για τη Σοσιαλ(η)στική Διεθνή, αφού στην ουσία παραλαμβάνει νέες οδηγίες χρήσης από τους Αμερικανούς και συναντιέται ακόμα και με τους Σκοπιανούς για να συμφωνήσουν τα περί ονομασίας τους από τώρα.
Και πως να μην τα κάνει όλα αυτά αφού είναι της άποψης "καλύτερα 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή παρά μία ώρα ελεύθερη ζωή".
Ψηφίστε σκλάβο λοιπόν! Ψηφίστε την προσωποποιημένη καταδίκη όλων μας και αφήστε τον να επιβεβαιώσει προς τον πατέρα του ότι:

Πατέρα
Αναπαύσου
Συνεχίζω
Ολοκληρωτική
Καταστροφή


Όσο για τον ανώνυμο φίλο που μιλάει για χαζή προπαγάνδα, ας έρθει επώνυμα αυτή τη φορά να μου αποδείξει ότι όλα αυτά για το οποία βοά όλος ο κόσμος είναι αναληθή! Θέλω και στοιχεία όμως!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!