1 Οκτ 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!....ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!!!

Είναι γεγονός ότι ο ΓΑΠ δεν μπορεί! Δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ελλάδας. ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Γενημμένος στην Αμερική και σπουδάζοντας από τα μικράτα του σε ξένα σχολεία και σχολές, δεν έχει εκ των πραγμάτων τη δυνατότητα να αφουγκραστεί την Ελληνική πραγματικότητα.

Νοιώθω ότι σύρεται σε ένα καιροσκοπικό παιχνίδι διαφόρων ανθελληνικών κέντρων εξουσίας, από το οποίο δεν μπορεί, για τους δικούς του λόγους, να δηλώσει απών.
Συνέπεια των παραπάνω θα είναι, εφόσον εκλεγεί, να αποτελεί το Δούρειο Ίππο όλων αυτών που επί δεκαετίες προσπαθούν να επιβληθούν στη χώρα μας και να ξεπληρώσει τα όποια δικά του γραμμάτια, μέρος των οποίων ανήκει ακόμα και στη μητέρα του.
Τα Σκόπια, ο αγωγός και το Κυπριακό θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα επιλυθούν δυσμενώς για την Ελλάδα επί των ημερών του.
Θα ζήσουμε νέο Νταβός με τους Τούρκους και ενδεχομένως νέα Ίμια.

Δεν κινδυνολογώ! Απλώς βλέπω την καταιγίδα που έρχεται και ως απλός πολίτης αυτής της χώρας, θα προσπαθήσω να την αποτρέψω με τη ψήφο μου.

Η ΝΔ έκανε πολλά λάθη!Κύριως λάθη τακτικής! Όλοι τα ξέρουμε και όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι από αυτά! Περιμέναμε περισσότερη τόλμη, λιγότερη χρονοτριβή, μεγαλύτερη ορμή!
ΟΜΩΣ....η πρόθεση του Καραμανλή ήταν και είναι υπέρ του τόπου! Επίσης, "κάλλιο αργά παρά ποτέ", που λέει και ο λαός μας! Και στην περίπτωση του ΓΑΠ θα είναι ΠΟΤΕ!
Ας μην αφήσουμε τη χώρα στο έλεος των ασχέτων, των επκινδύνων και προ πάντων των ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΡΚΟΎΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. 5 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ!