13 Φεβ 2008

Adios Lorenzo....Vaya con dios Nikola!

La historia ha terminado!
Ο Ferrer μας άφησε στην ησυχία μας και πάει να πάει το μπαγιόκο του και να το φάει στη Betis. Τα όσα του σούρουν ο κόσμος, οι παίκτες και η διοίκηση τα θεωρώ δικαιολογημένα. Όμως, για να λέμε τα πράγματα εντελώς με το όνομα τους, δε χρειάζεσαι το Ferrer και κανένα Ferrer για να κερδίσεις τον Πανιώνιο ή τη Λάρισα, όταν έχεις παίκτες που είναι έμπειροι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Σε μία μεγάλη ομάδα οι παίκτες γνωρίζουν από μόνοι τους τις σκοπιμότητες και τα δύσκολα σημεία ένός αγώνα και μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς προπονητική καθοδήγηση. Στην περίπτωση της ΑΕΚ συνέβαινε αυτό από την αρχή της χρονιάς. Ο Ferrer δεν έκανε τρέλες μόνο τώρα! Έκανε και όταν η ΑΕΚ κέρδιζε! Απλώς του βγαίνανε γιατί οι ίδιοι οι παίκτες γουστάριζαν να τον καλύπτουν. Τον στήριζαν! Με το που έχασε το παιχνίδι στα αποδυτήρια, λόγω της αλαζονείας και του αλλοπρόσαλου χαρακτήρα του, η τρέλα του έμεινε χωρίς κάλυψη.
Αυτά να τα λάβουν πολύ σοβαρά οι παίκτες της ΑΕΚ. Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να είχαν δίκιο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πάντα θα έχουν. Να μη νομίσουν δηλαδή ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να..ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις στην ΑΕΚ!
Η διοίκηση έπραξε σύμφωνα με το λαϊκό αίσθημα και τη βούληση των παικτών επειδή αυτή τη φορά οι επιθυμίες όλων ήταν κοινές.

Νίκο Κωστένογλου σου εύχομαι ολόψυχα να επιτύχεις στο δύσκολο έργο σου. Από τις δηλώσεις που έκανες κατάλαβα ότι εξακολουθείς να είσαι ο σεμνός και προσγειωμένος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής που πάντα ξέραμε. Ο Θεός μαζί σου!

Ντέμη Νικολαϊδη έκανες το σωστό και ας είναι επώδυνο οικονομικά. Ο Ισπανός νόμιζε πως βρίσκεται στις πάλαι ποτέ αποικίες των Καστιγιάνων. Στο κάτω κάτω μονίμως μιλούσε για budget. Τι παραπονιέται; Δεν το ήξερε; Ας πάρει λοιπόν το.... budget του και να πάει στο καλό!

Και κάτι για την Original....: Παιδιά σέβομαι την αγάπη σας για την ομάδα. Δε μπορώ όμως να δεχτώ ότι σπεύσατε αμέσως, μαζί με τα όσα είπατε για τον Ferrer, να κατηγορήσετε τη Διοίκηση και τον Ντέμη προσωπικά για το γήπεδο. Καλύτερα να απευθυνθείτε τε στον κ. Γρανίτσα και τις επιλογές της ερασιτεχνικής. Τότε ίσως αντιληφθείτε ότι η ΑΕΚ δε θα αντιμετώπιζε άμεσα θέμα γηπέδου εάν ο αξιότιμος κ. ΦΑΓΕ Νο2 δε γκρέμιζε το γήπεδο, χωρίς να πάρει καμία απολύτως εγγύηση για τη συνέχεια. Αφήστε, λοιπόν, τους ρομαντισμούς και επιδιώξτε να συνδράμετε τις προσπάθειες για νέο γήπεδο και προπονητήριο (κυρίως!!), όπου είναι πλέον εφικτό. Το σπίτι της ΑΕΚ θα είναι πάντα σπίτι της, όπου κι αν βρίσκεται, αφού εμείς το γεμίζουμε. Τα τσιμέντα δεν κάνουν την έδρα! Οι φίλαθλοι την κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: