12 Ιουν 2009

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Τις τελευταίες ημέρες πολύς ντόρος γίνεται για την κεντροδεξιά πολυκατοικία. Ακούμε για θυρωρούς, διαχειριστές, κοινόχρηστα και άλλα τινά, που μόνο πονοκέφαλο προκαλούν στο μέσο νεοδημοκράτη.

Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι οι θέσεις Καρατζαφέρη βρίσκουν απήχηση σε όλο το κεντροδεξιό χώρο. Δεν είναι επίσης κακό να υιοθετείται η ατζέντα του σε κάποιους τομείς, ειδικότερα από τη στιγμή που το περιεχόμενό της βρίσκει σύμφωνο το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος.

Ωστόσο, η αυτόνομη πορεία της ΝΔ εξαρτάται μόνο και μόνο από την ίδια και τον αρχηγό της.
Ο Καραμανλής πρέπει να δείξει δυναμισμό σε κάθε πεδίο πολιτικής δραστηριότητας. Να μη φοβηθεί να αλλάξει πρόσωπα και ισορροπίες μέσα και έξω από κόμμα και κυβέρνηση.

Να προχωρήσει με ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση όχι μόνο της παλινόρθωσης του ηθικού της εκλογικής βάσης της ΝΔ, αλλά και της οριστικής υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων.

Να ξεσκαρτάρει το σκηνικό και να μιλήσει ανοιχτά και χωρίς περιστροφές στους Έλληνες πολίτες για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και τα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν.

Ο κόσμος δε ζητάει πλέον μπαλκόνια και ωραιοποιημένες, πολιτικά διασκευασμένες, κουβέντες! Ζητά την αλήθεια και την ουσία των πραγμάτων!

Θέλει έναν ηγέτη που καταλαβαίνει ότι δε φοβάται τίποτα, επειδή ο κόσμος είναι κοτά του, ανεξαρτήτως χρώματος. Και θα είναι κοντά του εάν αντιμεωπίσει τα προβλήματά του άμεσα, με ριζικές λύσεις.

Ο πόλεμος που δέχεται υπογείως ο Καραμανλής είναι μεγάλος και βρώμικος. Τα συμφέροντα δεν είναι μαζί του. Τα ΜΜΕ κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποσιωπήσουν τα καλά και να υπερπροβάλλουν τα άσχημα. Είναι μόνος του! Το 32,5% της ΝΔ στις ευρωεκλογές μπορεί να πει κανείς πως είναι ψήφοι που έπεσαν στην κάλπη μόνο και μόνο για χάρη του. Εάν λοιπόν ανταποδώσει αυτήν την εμπιστοσύνη, θα υποχρεώσει και τους υπόλοιπους, που δεν τον ψήφισαν ή δεν ψήφισαν γενικώς, να καταλάβουν 100% τις προθέσεις του.

Η ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον Καραμανλή!
Δεν πρέπει να φοβηθεί, δεν πρέπει να καθυστερήσει, δεν πρέπει να εξαντλήσει την υπομονή των ψηφοφόρων του.

ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ!


Ο κόσμος θα είναι μαζί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: