29 Ιουν 2009

MEGAΛΟ ΚΑΖΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ

Από πότε οι εφημερίδες δικαιούνται να παραπληροφορούν τον κόσμο;

Πιο συγκεκριμένα, από πότε το συγκρότημα Λαμπράκη απέκτησε το δικαίωμα να μιλάει για συναντήσεις πρωθυπουργών και αναλύσεις των λεγομένων τους, χωρίς αυτές να έχουν πραγματοποιηθεί;
Αυτό που έγινε με ΤΟ ΒΗΜΑ στις 21.06.09 δεν έχει προηγούμενο!
Ποιός ξέρει αν τελικά ό,τι μας σερβίρουν γενικότερα οι εφημερίδες του συγκροτήματος είναι αληθές;

Η συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες επιδόθηκαν οι υπεύθυνοι έκδοσης της συγκεκριμένης εφημερίδας συνιστούν, αν μη τι άλλο, κλονισμό της εμπιστοσύνης των αναγνωστών τους και τεράστιο πλήγμα στα ΜΜΕ, σε εποχές που ούτως ή άλλως η εμπιστοσύνη του κόσμου προς αυτά έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!

Δυστυχώς όμως, με μία συγνώμη (η οποία από τη στιγμή που εφευρέθηκε, χάθηκε το φιλότιμο) νομίζουν ότι μπορούν να πάρουν άφεση αμαρτιών.

Για να μην αναφέρουμε ότι, με εξαίρεση το ρεπορτάζ του Χατζηνικολάου στο ALTER (που δεν ήταν και τόοοσο δεικτικό), το όλο θέμα κουκουλώθηκε από τα λοιπά ΜΜΕ και τα φώτα στράφηκαν στην απεργία της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. Σιγά που του έπιασε ο πόνος!!!

Στα πλαίσια αυτά, μην αποκλείετε να την έστησαν την απεργία για να καπελώσουν τα άπλυτα του συγκροτήματος Λαμπράκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση (ούτως ή άλλως ο εν λόγω εκδότης λειτουργεί εδώ και χρόνια ως κράτος εν κράτει στη δημοσιογραφία)!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: