20 Ιαν 2008

ΣΕΞ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΕΣ

Χρησιμοποιώ τον τίτλο της παλιάς και γνωστής αμερικανικής ταινίας γιατί θεωρώ πως αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του θέματος Ζαχόπουλου. Και εξηγούμαι:

ΣΕΞ:
Αυτή η υπόθεση μοιάζει αυτήν του μακαρίτη του Βαρθολομαίου. Είναι δηλαδή άλλη μία υπόθεση ερωτικών περιπτύξεων και συναναστροφών από ένα πολιτικό στέλεχος, η οποία όμως είχε άλλη κατάληξη, ίσως επειδή το θηλυκό της ιστορίας είχε άλλου είδους κίνητρα, ενώ το αρσενικό είχε μάλλον ζαλιστεί από το υψόμετρο της εξουσίας που είχε κατακτήσει, υπό την πλήρη, όπως φαίνεται υποστήριξη του πρωθυπουργού.
Ωστόσο, το να ζητήσει μόνος του από το βαρκάρη να τον περάσει απέναντι έχει να κάνει με μία κρίση ηθικής του κ. Ζαχόπουλου, την οποία δεν μπορούσε πλέον να διαχειριστεί με τη λογική του νου του. Δεν είναι λίγο πράγμα ο πρωθυπουργός και φίλος σου να σε έχει εμπιστευτεί τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια και συ αντί να επιβεβαιώνεις το ορθό της επιλογής του να του δείχνεις πόσο λάθος έκανε. Και μάλιστα να πέφτεις στην παγίδα που σου έχουν στήσει εξαιτίας του ότι σκέφτεσαι με τον κάτω εγκέφαλο μέσα σε τόσο ευαίσθητες συνθήκες και συγκυρίες. Αν μάλιστα θεωρήσουμε αληθή τα όσα λέγεται ότι αναφέρονται από αυτόν στο DVD, εγώ, αν ήμουν ο Καραμανλής, θα του είχα κόψει τα πόδια με τα ίδια μου τα χέρια. Θαυμάζω δηλαδή τη ψυχραιμία του πρωθυπουργού, ύστερα από όλα αυτά.

ΨΕΜΜΑΤΑ:
Οι διαστάσεις της υπόθεσης είναι αυτό που λέμε ¨βούτυρο στο ψωμί" των επιτήδειων δημοσιογράφων. Χρησιμοποιώντας μάλλον απλοϊκή λογική κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τον κόσμο λέγοντας ότι ο Ζαχόπουλος επιχείρησε να αυτοκτονήσει επειδή πίσω από την υπόθεση κρύβονται και οικονομικές καταχρήσεις και σκάνδαλα του ΥΠΠΟ. Λες και είναι λίγο πράγμα να βλέπει ο Ζαχόπουλος να καταρρέει το προφίλ που με τόσο κόπο έφτιαξε και να γίνεται ρόμπα, τόσο στον στενό του φίλο και πρωθυπουργό όσο και στην οικογένειά του και στον κύκλο του, πολιτικό και κοινωνικό.
Που είναι τα σκάνδαλα λοιπόν; Ακούσατε κάτι συγκεκριμένο; Αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βγάλει στον αέρα αμέσως. Αντ' αυτού επιδίδονται σε ένα κάρο σεναριολογίες και κινδυνολογίες με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και έντασης. Από την άλλη, η αντιπολίτευση θα είχε κάνει πάρτι εναντίον της ΝΔ. Ακούτε κανέναν να μιλάει και να δημιουργεί ντόρο; Τίποτα...σαούρα!! Ο Γιώργος ασχολείται με το Βενιζέλο, το ΚΚΕ μετράει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις και ο Τσίπρας φτιάχνει προφίλ αρχηγού κόμματος στο ΣΥΡΙΖΑ. ¨Τρία πουλάκια κάθονται¨!!
Όσο για την κόντρα Θέμου -Μάκη ψάξτε αλλού τα αίτια!
Γεγονός όμως είναι ότι εάν η BNP δε ζήτησε δικαιολογητικά για τις καταθέσεις του Θέμου, φέρει μεγάλη ευθύνη, σύμφωνα με τους νόμους περί ξεπλύματος χρήματος.
Επίσης, εφόσον τα λεγόμενα Τριανταφυλλόπουλου ευσταθούν, προξενεί μεγάλη εντύπωση και απορία πως μία Τράπεζα δέχτηκε να χορηγήσει αναπτυξιακό δάνειο στους ιδιοκτήτες της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ύψους σχεδόν 6 δις δραχμών, χωρίς να ζητήσει εξασφαλίσεις, στηριζόμενη μόνο στη φερεγγυότητα των δανειοληπτών. Εκτός και αν ο σκοπός του δανείου ήταν άλλος από αυτόν που επίσημα αναφέρεται.
Πάντως, η ιστορία αυτή ίσως να μην ενδιέφερε το Μάκη εάν δεν υπήρχε κάτι άλλο στη μέση (μόνο αυτοί γνωρίζουν), για το οποίο η ιστορία με τα 5 εκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης από την πλευρά του του τελευταίου. Επίσης, το ότι βγήκε στον αέρα τώρα, ίσως να έχει να κάνει με τους χειρισμούς Θέμου στην υπόθεση του DVD και την πραγματική διάστασή τους.

ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΕΣ:
Αλήθεια...έχει νομίζετε καμία υποχρέωση ο κ. Ανδριανός να αποκαλύψει τον κομιστή του επίμαχου DVD; Για τους επαειόντες τα νομικά, η κατάθεση στον ανακριτή είναι μυστική και ο μάρτυρας έχει την υποχρέωση να διαφυλάττει το περιεχόμενό της. Αρκεί που γνωρίζει πλέον η Δικαιοσύνη! Εκτός εάν έχει κάτι αλλάξει και πρέπει πλέον να τα μαθαίνουν όλα και οι δημοσιογράφοι! Να τους βάλουμε τότε να κάνουν και τους εισαγγελείς, τους προέδρους και να βγάζουν αυτοί αποφάσεις!
Βγήκε και ο κ. Περρής και είπε τη δρακιά του ότι το DVD το επεξεργάστηκε πρώτα το Μαξίμου. Κατ΄ουσία δηλαδή υπάρχουν δύο DVD: το original που τα λέει όλα και το κομμένο που λέει μόνο όσα θέλει το Μαξίμου. Μα καλά, για μ...κες τους έχετε να αναλάβουν τέτοιο ρίσκο σε καιρούς που και οι τοίχοι έχουν αυτιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: