25 Ιαν 2008

ΤΣΙΠΡΑΣ FOR PRESIDENT

Τελικά είμαστε ο λαός της υπερβολής!
Φτάνουμε στο σημείο να καταφεύγουμε στα άκρα μόνο και μόνο για να μη μας πούνε ότι δεν είμαστε προοδευτικοί.
Ο Αλέξης είναι μικρότερος από μένα. Το παρουσιαστικό του, αν και γοητευτικό για τις γυναίκες, παραπέμπει σε μαγκάκι των Εξαρχείων ή ροκαμπιλά της δεκαετίας του ΄80. Περισσότερο εύκολα τον φαντάζομαι να γκομενίζει σε παρτάκια ροκάδων, παρέα με τύπους με μαλλί κοκοράκι και τζην παντελόνια σωλήνες, παρά να αγορεύει στα έδρανα της Βουλής. Μου φαίνεται αλλοπρόσαλλο και τραβηγμένο ο Αλέξης Τσίπρας να αποτελέσει έναν από τους πολιτικούς αρχηγούς αυτού του τόπου. Και όλα αυτά στο όνομα της ανανέωσης της πολιτικής ζωής και του νέου αίματος.

Στο χωρίο μου λέμε ότι ¨....είπαμε της γριάς να κλάσει και αυτή χέστηκε!¨ Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με το ΣΥΡΙΖΑ! Δε λέω....νέος είναι, πιο κοντά στη νεολαία, αλλά πάρα πολύ νέος για να ηγηθεί οραμάτων, ιδεών και συμφερόντων (φυσικά!!).
Για να μην πούμε για το εργασιακό παρελθόν του! Σχεδόν ανύπαρκτο! Έχει προλάβει να μοχθήσει, να χύσει ιδρώτα και αίμα για να καταλάβει πως βγαίνει ο επιούσιος;....Δε νομίζω, εκτός και αν δουλεύει από τα 10 του χρόνια. Και πάλι δε νομίζω!! Λέμε για άλλους πολιτικούς και αρχηγούς κομμάτων ότι δε δούλεψαν ποτέ τους! Για τον Αλέξη τι να πούμε;;; Εκτός εάν τα κριτήρια έχουν αλλάξει και το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι να είναι ωραίος και μοιραίος!

Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με το παιδί. Απλώς το προφίλ του είναι καλό για αρχηγό νεολαίας κόμματος αλλά όχι για αρχηγό κόμματος. Με τους μόνους που τα βάζω είναι με τους μεγάλους ηλικιακά συμβουλάτορες και μέντορές του, που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αλλοτριώσουν μία ακόμα προσωπικότητα, δίνοντας εξουσία σε ένα απαίδευτο και αφτιασίδοτο πολιτικά άτομο και μετατρέποντάς τον αναπόφευκτα σε έναν ακόμα μεγάλο και υπερφίαλο χαρτογιακά της πολιτικής.

Αλέξη, να ξέρεις ότι τα μεταξωτά εσώρουχα θέλουν και επιδέξια οπίσθια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: