15 Σεπ 2007

ΕΚΛΟΓΟΜΠΑΣΚΕΤ 2007

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα της χρονιάς! Όλοι οι Έλληνες καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε δύο μέτωπα: Στις εκλογές και στο Ευρωμπάσκετ.
Η Εθνικάρα μας έδειξε και χθες την ψυχή του πρωταθλητή, αφού βέβαια φρόντισε να βγάλει πρώτα τη δική μας. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, κόντρα στις Κασσάνδρες, έδειξαν το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και επανέλαβαν ότι και πέρσι στο Μουντομπάσκετ, ότι και πρόπερσι στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ. Και αν τότε, κόντρα στη Γαλλία το καλάθι του Διαμαντίδη θεωρήθηκε τυχερό, τώρα τι μπορεί να πει κανείς; Εξάλλου, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!! Σε λίγη ώρα παίζουμε κόντρα στους Ισπανούς και τους χρωστάμε μία ρεβάνς! Μαζί, όλοι ενωμένοι θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα, μεταφέροντας θετική ενέργεια στους παίκτες μας.

Από την άλλη, σε 25 ώρες ανοίγουν οι κάλπες για την πιο σημαντική, ίσως, εκλογική αναμέτρηση στη μεταπολιτευτική ιστορία. Τα σενάρια πολλά, η παραφιλολογία ακόμα περισσότερη. Το σίγουρο είναι πως καλούμαστε κι εδώ να ενεργήσουμε ενωμένοι, χωρίς αντιπαραθέσεις και ξύλινη γλώσσα. Η ψήφος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την περιβάλλουν κάποιοι με προβοκατόρικη και προπαγανδιστική διάθεση. Ο καθένας πρέπει και οφείλει να διαθέτει τον εαυτό του ελεύθερα στην εκλογική διαδικασία. Ο κόσμος είδε, άκουσε κατάλαβε και είναι σε θέση να αντιληφθεί ποιος έχει όραμα και βούληση και ποιος αρέσκεται απλώς σε παιχνίδια εντυπώσεων. Ο κόσμος είναι σε θέση να καταλάβει ποιος μπορεί να έχει επωφελή ρυθμιστικό χαρακτήρα και ποιος κάνει πολιτικό χαβαλέ με ξένα κόλλυβα.
Σήμερα και αύριο, λοιπόν, τα σπουδαία....και πάντα για την Ελλάδα!!

Και κάτι ακόμα σε συνέχεια του άρθρου για τις ¨δημοσκοπήσεις¨ μέσω book-ηδων:
Από χθές το απόγευμα η William Hill έχει ¨κλειδώσει¨ το στοίχημα των εκλογών και δεν το διαθέτει. Για την ιστορία, έδινε στη ΝΔ απόδοση 1,08 και στο ΠΑΣΟΚ 6, αν θυμάμαι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: