9 Οκτ 2007

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!


Όποιοι είδατε το Λαζόπουλο σήμερα το βράδυ θα ακούσατε για το ανέκδοτο με τον τύπο που φεύγει ταξίδι στην Αμερική και εμπιστεύεται σε ένα φίλο του το γάτο του και τη μητέρα του.
Για όσους δεν το ακούσατε, ο γάτος ψοφάει μετά από δύο μήνες και ο φίλος του τύπου του τηλεφωνεί και του λέει ¨..Μήτσο ο γάτος σου ψόφησε!¨ Τρελαμένος ο Μήτσος ζητά από το φίλο του να μην του τα λέει τόσο απότομα τα άσχημα νέα. Του λέει λοιπόν του φίλου του¨...π.χ. πες μου ότι ο γάτος ανέβηκε στα κεραμίδια,....μετά από μία ώρα πες μου ότι ο γάτος έπεσε από τα κεραμίδια και χτύπησε σοβαρά.....μετά από μία ώρα πάρε με και πες μου ότι οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα....μετά από μία ώρα πάρε με και πες μου ότι ο γάτος κατέληξε...¨
Την επόμενη φορά λοιπόν ο φίλος του Μήτσου του τηλεφωνεί και του λέει...¨Μήτσο...η μάνα σου είναι στα κεραμίδια....!

Πολύ επίκαιρο ανέκδοτο! Όλοι το ξέρουν και κανένας δεν το μολογάει! Προσπαθούν να το φέρουν με τρόπο....Πολιτικό Συμβούλιο....Εθνικό Συμβούλιο....Εθνική Συνδιάσκεψη.....γεύματα στης Κούρκουλα το σπίτι οι μεν.....γεύματα στο γραφείο του Παπαϊωάννου οι δε....οι εφημερίδες τους το πάνε λάου λάου (όχι Λούα Λούα)....ο Σημίτης κάνει τον Κινέζο (τι σύμπτωση Θεέ μου;;;)....οι δημοσκόποι κοιτάνε τα πρακτορεία στοιχημάτων μπας και βγάλουν κανένα αξιόπιστο γκανιάν....ο Γιώργος θυμήθηκε τον μπαμπά του....ο Βαγγέλης δηλώνει μελαγχολικός....ο Λαλιώτης ψυχή βαθιά.... κ.λπ, κ.λπ.
Όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία! Απλώς όλοι τους φοβούνται να δηλώσουν ευθέως ότι το ΠΑΣΟΚ πάει για διάλυση γιατί θα τους πάρουν με τις πέτρες ακόμα και οι αφισοκολλητές της δεκαετίας του '80.
Άντε ρε παιδιά...μία ψυχή που είναι να βγει ας βγει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: