12 Οκτ 2007

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Η πρώτη βροχή έπεσε σήμερα στην Αθήνα ύστερα από μήνες!
Η θερμοκρασία είναι αυτή τη στιγμή 18 βαθμοί και αναμένεται πλέον ο χειμώνας με ανοικτές αγκάλες. Αυτή η εποχή δεν αρέσει σε πολλούς.... έχει όμως την ομορφιά της.
Ελπίζω να δούμε χιόνια φέτος και στην πόλη μας!

Πάντως, ο φετινός χειμώνας αναμένεται καυτός από κάθε άλλη άποψη:
Τα γεγονότα το καλοκαιριού με τις πυρκαγιές μάλλον θα δοκιμάσουν τις αντοχές του κοσμάκη που έπεσε θύμα των τιμητών της αποσταθεροποίησης. Οι άνθρωποι στην Ηλεία, στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, θα περάσουν δύσκολες ώρες μόνο και μόνο από το φόβο της έντασης των καιρικών φαινομένων. Θα πρέπει λοιπόν ο κρατικός μηχανισμός να λάβει άμεσα μέτρα για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση κάθε ενδεχόμενου και να μη δώσει για άλλη μια φορά τροφή στη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών και στους εισαγγελείς των καναλιών. Θα πρέπει να μην υπάρξουν κόντρες μεταξύ κρατικών παραγόντων και να καταλήγουν τα θέματα να αντιμετωπίζονται στην ¨τούρλα του Σαββάτου¨. Ήδη ακούω ¨καβγάδες¨ για το ποιός έχει την ευθύνη καθαρισμού των φρεατίων στους δρόμους.
Ήμαρτον ρε παιδιά! Τώρα βρήκατε να το οργανώσετε; Τώρα το θυμηθήκατε; Στο παρά πέντε;

Από την άλλη θα είναι καυτός ο χειμώνας γιατί αναμένονται όλα τα καυτά νομοσχέδια της κυβέρνησης. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στο πολιτικό προσκήνιο, είναι η μεγάλη ευκαιρία του Καραμανλή για να θέσει τέρμα στην όποια αμφισβήτηση των από το 2004 προθέσεων της κυβέρνησης. Αν δεν το κάνει, θα έχουμε ντράβαλα!....Και ως ένα σημείο δικαιολογημένα!

Θα είναι καυτός χειμώνας για τις εξελίξεις στην Εκκλησία. Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου έχει αρχίσει να δημιουργεί σενάρια διαδοχής με απροκάλυπτο έως και ανήθικο τρόπο. Και δεν το λέω μόνο εγώ....όλες οι εφημερίδες, αναφέρονται σε αυτό το θέμα.

Τέλος, θα είναι καυτός χειμώνας και για το ΠΑΣΟΚ....Ίσως να μην προλάβει Πάσχα το κίνημα!...Θα δείξει!!

Όσο για μας τους καθημερινούς και κοινούς θνητούς...μία από τα ίδια! Στο κάτω κάτω δε θα είναι η πρώτη φορά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: