19 Οκτ 2007

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ....

Μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη πρόκριση!
Η εθνική μας έπαιξε σα μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα τους φεσοφόρους! Μπορεί να μην πήραμε τη ρεβάνς με βάση τα γκολ του πρώτου αγώνα αλλά η έκσταση είναι μεγάλη, ειδικά όταν βλέπει κανείς ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό σύνολο, με σοβαρότητα και στιβαρή εικόνα.

Θα ήθελα όμως να σταθώ στον Ότο! Ο Γερμανός με την Ελληνική ψυχή απέδειξε ότι μπορεί να κάνει ρουτίνα τις εθνικές διακρίσεις του ποδοσφαίρου μας. Και τούτο γιατί γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πάει να πει οργάνωση και πειθαρχία. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι επιμένει στους ξενιτεμένους μας. Τα παιδιά που έχουν παίξει ή παίζουν στο εξωτερικό φαίνεται καθαρά πως έχουν άλλη πλέον κουλτούρα....μακριά από τη μιζέρια του εγχώριου ποδοσφαιρικού ¨θεάματος¨. Μακριά από προέδρους και παράγοντες της δεκαετίας του '80 ή από νεόκοπους χαρτογιακάδες που ξαφνικά το παίζουν ποδοσφαιρόφατσες. Μακριά από συλλογικούς φορείς που μονίμως γκρινιάζουν για βοήθεια της πολιτείας και τίποτα δεν κάνουν και από μόνοι τους. Μακριά από φερέφωνα-παπαγαλάκια, φουσκωτούς, πιστολέρο, καληνυχτάκηδες, φχαριστωπολύδες και λοιπές ποδοσφαιρικές δυνάμεις!!
Και δόξα τω Θεώ από κοντά τους πάνε και οι παίκτες που παίζουν εδώ...στο Ελλάντα της Σούπερ Λίγκα (τρομάρα μας). Κατάλαβαν και εκείνοι πως πρέπει να στέκεται ένας ποδοσφαιριστής
Όλοι τελικά θέλαμε το γερμανό μας!
Κι εμείς οι φίλαθλοι, που πάντα γκρινιάζουμε και όλο κάτι μας φταίει με την Εθνική. Εμείς που πατήσαμε το αυγό το 2004 και βρεθήκαμε στον ουρανό. Που γίναμε ξαφνικά επιστήμονες σαν αυτούς της Θ7 και κάνουμε τον έξυπνο για συστήματα, τακτικές και συνθέσεις. Που πέσαμε να τους φάμε όταν χάσανε από την Τουρκία εδώ μέσα ή όταν δεν προκριθήκανε στο Μουντιάλ του 2006.
Ας κρατήσουν λοιπόν οι χοροί και πάμε για Βιεννουά και Ελβετική σοκολάτα με άνεση και αξιοπρέπεια! Εξάλλου.....όλα γίνονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: