6 Οκτ 2007

ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ UEFA

Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν. 5 ομάδες στο UEFA, 5 προκρίσεις, ύστερα από 4 ήττες.
Ωστόσο, ήττα από ήττα διαφέρει!
Ο Πανιώνιος έχασε ένα μτας που θα μπορούσε να κερδίσει μόνο με τη φανέλα. Οι Νεοσμυρνιώτες απέδειξαν ότι τίποτα στην Ελλάδα δεν είναι τυχαίο.....επειδή πολλές φορές αφήνεται..... στην τύχη του. Μας έκανε να υποπτευθούμε ότι η νίκη στη Γαλλία μπορεί να ήταν και τυχαία και όχι αποτέλεσμα σοβαρής δουλειάς. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι άφησε να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι με τα γαλλάκια. Και δε θέλω να μιλήσω για απειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και άλλα συναφή...Δηλαδή η νίκη στη Γαλλία ήταν αποτέλεσμα απειρίας..δηλαδή κολοφαρδίας ή αλλιώς τύχης του ατζαμή;;; Φοβάμαι ότι στους ομίλους θα έχουμε γλέντια, λόγω κακής νοοτροπίας!

Ο Άρης τα έδωσε όλα! Και ξέρετε γιατί; Γιατί ευτυχώς οι παίκτες δεν ¨άκουσαν¨ τον προπονητή τους. Έπαιξαν με άγνοια κινδύνου, πίστεψαν στους εαυτούς τους και δεν καταλήφθηκαν από ηττοπάθεια, όπως θα συνέβαινε σε κάθε ομάδα ανάλογου βεληνεκούς με Ντούσκο στον πάγκο. Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε να παίζετε για το λαό σας και μη...δίνετε και πολύ σημασία στον προπονητή σας!!

Η Λάρισα έπαιξε ακομπλεξάριστα, ήταν καλύτερη,βάσει των στόχων που είχε για το παιχνίδι και σίγουρα μπορούσε την ισοπαλία. Η πρόκριση ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αναμένω ανάλογη συνέχεια και στους ομίλους.

Άφησα την ΑΕΚ τελευταία γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο. Δεν απαιτών να παίξει μπάλα προδιαγραφών ύστερα από ένα τόσο ξεκάθαρο σκορ πρώτου αγώνα. Απαιτώ όμως να μην κάνει αγγαρεία και να κινδυνεύει να βρεθεί στο καναβάτσο. Μπορεί να έχασε μόνο 1-0 αλλά εάν αντίπαλός της δεν ήταν οι ξυλοκόποι που πίνουν ταυρίνη, εύκολα θα κλαίγαμε σήμερα. Η χειρότερη εμφάνιση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν η προχθεσινή και ελπίζω η τελευταία. Καλά έκανε ο Φερέρ και τους έκραξε. Να έχουν το μυαλό τους συγκεντρωμένο και να μην επιδίδονται σε σεμινάρια ποδοσφαιρικής τρέλας. Να τους δω αύριο με τον Πανιώνιο....!Άκου κει....ο χλοοτάπητας!; Λες και δεν έχουν παίξει ποτέ σε 5χ5!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: